Karácsonyra hangolódva

Mit tud e módszer? https://www.merteked.hu/szolgaltatasok/

Mi is ez a módszer? https://www.merteked.hu/cimszavakban/

Bejelentkezni itt tudtok: https://www.merteked.hu/arlista/

Hangulatos, mesebeli díszekben pompázik a város, vele lassan a lelkünkbe is beköszönt advent varázsa. Egyik legszebb ünnepünk, karácsony közeledtével, szinte mindenki elgondolkodik lehetőségeihez mérten azon, hogy mivel lepje meg a számára legfontosabbakat? 

Érzelmileg is felbolydul a világ körülöttünk, ebben a kinek mesés, kinek csodás, kinek igen nehéz időszakban. Gyakran ész nélküli, erőn felüli költekezés lavina indul el, maga alá gyűrve szinte minden résztvevőt. A jó hír az, hogy bármikor ki lehet szállni ebből a már - már követhetetlen ünnepi pörgésből és kicsit lelassulva, ráérősebben, befelé figyelve meg lehet hallani saját lelkünk hozzánk szóló, halkan duruzsoló, kedves, csendes hangját. 

Mert bizony, néhány évig sikerülhet újdonságokat, aktuális tárgyakat vásárolni, és nem vitás, lehet is velük valós örömöt szerezni. Ám egyszer csak, valahogy elfogynak az ajándékozandó tárgyak, hisz idővel minden megvan már, ajándékozónak, ajándékozandónak egyaránt. 

Ahogy az évek számával arányosan egyre szaporodnak az ünnepi asztal körül üressé lett székek, észrevétlenül felértékelődik az egészség fogalma.  Elmélázunk a valós értékeinken is. 

Eljöhet az az életkor és vele az a fajta gondolkodás, amikor inkább időt, élményt ajándékoznánk szívesebben a legszeretettebbjeinknek. A sajátunkból, a legértékesebbünkből. A lehető legszemélyesebben. 

Nos, mi lehet még hasonlóan valós értékeket tükröző, egyénre kitalált hasznos ajándék? Hát az egészségünk, hogy minél hosszabb ideig élvezhessük egymás társaságát. Közhelyesen hangzik, és könnyen lehet, hogy az is, mégis benne van az igazság.

Az anyagcseretípus mérésen alapuló, egyéni sajátosságokra igazított, életen át tartható és tartandó étkezés és életmód, egyszerűségében kínál különleges élményt, képvisel valós értéket. 

Erre a tanácsadásra gondolok, amikor a hosszan tartó egészség ajándékának lehetőségét kínálom, s várok szeretettel mindenkit, aki a saját és szerettei egészségébe fektető, aki a tudatosan létezés kellemes közérzetét szeretné megteremteni magának, vagy az általa megajándékozandó ismerősének. 

A szolgáltatáshoz kapcsolódó ajándékutalványt természetesen szintén a megajándékozandóhoz igazodva, egyedileg készítem el.

Bejelentkezni itt tudtok: https://www.merteked.hu/arlista/

Ide: Óbuda