???????

Mit jelent a táplálkozásod optimalizálása genetikai kódod alapján? 

Egy ún. anyagcseretípus mérést, melynek során megtudhatod, hogy mik a táplálkozási szükségleteid - mennyi szénhidrátra, fehérjére, zsírra van szükséged táplálkozásaid során?

Hogy idegrendszeri (Szimpatikus, Paraszimpatikus vagy Egyensúlyi típus),

emésztőrendszeri (Glyko, Beta vagy Egyensúlyi típus),

hormonrendszeri (Agyalapi mirigy, Pajzsmirigy, Mellékvese, vagy Petefészek típus) vagy - e,

               s hogy vércsoportod (0, A, B vagy AB) szerint hogyan érdemes étkezned?                                                                                                                            

Mi derül ki a mérés során? 

Elsősorban az, hogy éppen milyen állapotban vagy, hogy áll a sejtszintű vitalitásod. Mennyi az aktuális energiaszinted, test és zsigeri zsír százalékod, izmaid mennyisége, százalékos arányban kifejezve. (Ehhez mezítláb állsz majd a testösszetétel mérő érzékelőjére) Mekkora szervezeted mostani valós kalóriaigénye és hogy azt egymáshoz képest milyen arányban, mekkora adagban igényled. Mennyi az alapanyagcseréd, ami minden étkezésed alapja. Mit mutat a BMI indexed. Rizikófaktorként felmerül - e esetedben az inzulinrezisztencia vagy a cukorbetegség kockázatának lehetősége?

Mennyi időt vesz igénybe a mérés?  

Maga a mérés kb. 30 percet. Kiértékeléssel, ha hallgattál már átfogó, a módszert ismertető előadást, akkor metódus megtanításával együtt bő másfél, ha még nem, akkor inkább jó 2 órát.  

Mennyibe kerül? 

30.000,- Ft.

Szükség van kontroll(ok)ra?  

Mindenképp! A méréskor megismert arányaidat betartva, elkezdesz magadhoz képest optimálisan étkezni, egyre inkább mozogni. Ezektől változni fognak a mért értékeid, paramétereid. Egyre jobban érzed majd magad, mindinkább igényled a folytatást, mert rákapsz a kellemes közérzetre. Már szeretnéd állandóvá tenni. Kontrollmérés(ek)kor a javuló értékeidhez igazítjuk, hangoljuk át a következő időszak teendőit, jelen igényeidnek megfelelően. Kicsit hasonlóképpen ahhoz, mint amikor az egyre csinosodó alakodra igazítják kedvenc ruhádat. Mindig az épp aktuális formádhoz legjobban alakítva. Hogy leghűebben tükrözze látványod azt, aki vagy...

A kontrollmésések alkalmankénti ára: 5.000,- Ft

 Mit kapsz a pénzedért, figyelmedért, türelmedért?

 Térképet és iránytűt magadhoz. Hosszú és tartalmas leírást, amiből megismered majd tested táplálkozási igényeit. Élelmiszerlistát, ami alapján egészségesen tudsz étkezni. Alkatodra szabott sportajánlást, aminek használatával a legjobb formád mutatkozik meg.

Két szóval: egészséged lehetőségét!

 

Miben más ez a táplálkozási rendszer, mint a többi?

Mindenben. Mert valóban genetikai szükségletből adódó egyéni igényeidnek és aktuális állapotnak megfelelő táplálkozási ajánlást kapsz, csakis rád jellemző élelmiszerlistával, abban beállított arányaiddal, javasolt adagjaiddal. 

Hogy első látásra szembetűnjön a különbség (itt most példaként) két típus tápanyagigénye és szükséglete között, mutatok egy egyszerű ábrát, a teljesség igénye nélkül:

Mi történik tanácsadáskor?

Egymással szemben ülve alkarodra teszek egy pántot, amivel "összekapcsollak" a készülékkel. Ez semmilyen testérzettel nem jár. A gép egy polifrekventált jelspektrumot továbbít feléd, ezzel reagáltat, s mutatja karhosszúság reflexed formájában a kapott egyezőséget, illetve közönbösséget.   

Jöhettek - e párban a mérésre?

Jönni éppen jöhet(né)tek, de mivel bizalmi kérdéseket taglalunk, és valóban egyéni tudnivalókat derítünk ki és beszélünk meg, kérlek, arra a másfél - két órára maradj egyedül velem. Új információkat befogadni is jobban tudsz majd, ha nem oszlik meg a figyelmed.

 A tanácsadó helyiség épp a személyesség jegyében, csupán egy személy fogadására alkalmas, adottságai nem teszik lehetővé, hogy kísérő (családtag, barát, partner, háziállat) a helyszínen várakozzon.  

A kísérőd addig sétálhat egyet és visszajöhet érted. 

 Mit kell tudnd a mérés előtt? 

      Enned, innod szükséges!      Fontos, hogy méréskor ne legyél éhes! A megbeszélt időpont előtt 2 órával egyél utoljára, s ezt kérem valóban komolyan venni. A mérést megelőző 2 órában szükséges szénsavmentes vizet innod, mást nem. Majd a mérés végeztével lehet megint ebédelned, vacsoráznod. Ha a megbeszélt találkozóra megbetegednél, új időpontot beszélünk meg a gyógyulásod utánra. Mivel az aktuális és áltlános, mindennapi életedet működtető egészségi állapotodra vagyunk kiváncsiak, fontos, hogy egészségesen érkezz.  

Van - e okod izgulni a kiderített hibák miatt? 

Nincs. Nem vizsgázni jössz, hanem kellemes beszélgetés közben megismerkedni magaddal, valós és szükséges igényeiddel, amik hozzásegítenek tényleges és hosszan tartó egészséged megőrzéséhez.


  Megköszönöm a pontos érkezést, egyben számítok is rá. 

Hol van lehetőséged tanácsadáson részt venni?

Pillanatnyilag Budán és Budakalászon, illetve egyéni megállapodás szerinti helyszínen.


Kérlek, hogy ékszereid nélkül érkezz és vegyél részt a mérésen!


TÁPLÁLKOZZ OPTIMÁLISAN, A TE GÉNTÉRKÉPED SZERINT!

Várlak szeretettel!