Mindkettőnk érdekében...

A jelen egészségügyi helyzetre tekintettel, az alábbi óvintézkedések betartásával várlak szeretettel, anyagcseretípus meghatározásra:

☺Négyszemközt leszünk, csukott ajtó mögött, mert egyfajta bizalmi beszélgetés is folyik majd.

☺Kérlek, érkezz pontosan! Mindkettőnk ideje értékes, használjuk ki a lehető legkedvezőbben, hogy minden témára, kérdésre-válaszra jusson és maradjon elegendő idő!

☺Ha mégis késve érkeznél és 2 óra múlva új ügyfél érkezésére számítok, a késésed mértékével csökken a rád fordított időm. A tanácsadás értéke ettől még változatlan, ára viszont marad eredeti ár, hiszen az időmet, a munkámat, figyelmemet, legjobb tudásomat rád szánom, neked adom. Ha már fél óra csúszás lenne várhatóan, kérlek, inkább foglalj egy másik időpontot! Nagy az anyag, amit át szeretnék adni, nincs értelme lerövidíteni, mert úgy kimaradhatnak fontos és később hiányzó tudnivalók.

Amennyiben  a megbeszéltnél korábban érkeznél, kérlek hívj fel, hogy tudjak reagálni. Ha nincs éppen ügyfél, semmi akadálya, hogy előbb kezdjünk. Ha viszont van, akkor pontosan a megbeszélt időben tudlak fogadni. Köszönöm, hogy megérted!

☺Kérlek, hogy csakis minden szempontból egészségesen érkezz, én is egészségesen fogadlak és dolgozom veled. Ez nyilvánvaló. Egyébként is a mindennapi, egészséges alapállapotodra vagyunk kíváncsiak, ehhez állítom be a táplálkozásod. Betegség eltolhatja az értékeidet, ami fals eredményekkel vezethet félre bennünket.

Belépés előtt egy érintés nélküli, digitális lázmérővel ellenőrzöm a testhőmérsékleted. Nem mintha nem bíznék meg benned, inkább azért, mert esetleg jártadban-keltedben még nincs tudomásod arról, hogy éppen egy megbetegítő folyamat zajlik benned. Ha így lenne, úgyis teljes ágynyugalomra lesz szükséged. Én is megmérem magam, ebből látni fogod, hogy egészséges vagyok - ez az én felelősségem. 37,5 Celsius fok alatti hőmérsékletünknél vállalom a személyes találkozást. Ezzel mindkettőnk egészségét komolyan veszem.

Érkezésedkor felkínálok neked kézfertőtlenítőt, kérlek fogadd el, mindkettőnk érdekében! Köszönöm! Természetesen alapos kézmosásra is lesz lehetőséged.

Hogy mindkettőnkre vigyázzak, maszk használatát mindenkor kérem tőled. Én is felveszem, így várlak majd.

Kérlek, kísérő nélkül gyere és vegyél részt a tanácsadáson!

A szolgáltatás ellenértékét készpénzzel, illetve itt, a helyszínen történő utalással tudod majd kiegyenlíteni.

Köszönöm a megértésedet, és hogy partnerem leszel a biztonságunk megteremtésében!

Talán neked is - mert nekem igen -, furcsa és még mindig szokatlan ez a mostani helyzet, viszont alkalmazkodnunk kell hozzá. Az ittléted alatti egészséged az én felelősségem, ennek érdekében szedtem össze ezeket a gondolatokat.

Szeretettel és maradéktalan figyelemmel várlak!